Keresés:  
Videók
Hírek
1. Nak Mezőfalvai szántóföldi nap
1. Nak Mezőfalvai szántóföldi nap
2017 május 31. - június 01. én megrendezték az 1. Nak Mezőfalvai szántóföldi napot, amelyen részt vett a Starcz Kft. is.

A kiállításnak mind álló, mind a mozgó részén ott voltak a palettánkon szereplő gépek. Az álló kiállításon egy Güstrower GTU 25 átrakó kocsi boggie futóművel, és egy Dammann Highlander, 4000 literes DAS keretes felépítménnyel, amely már az új D-C-D keretvezérléssel volt megtekinthető.

A mozgó bemutatón, ahol a növényvédő gépek egy direkt, a nekik szánt akadálypályán kellett végig haladjanak, szintén egy Dammann önjáró gép vett részt. Egy fix has magasságú Dammann DT 2800H S4 as gép képviselt minket, ahol a járószerkezet már az új 3 sebességes Poclain EcoDrive hidrosztatikus hajtóművel volt szerelve, amellyel a gép már képes az 50 Km/h sebességre közúton. Az új fejlesztésű hajtóműnek köszönhetően a motorfordulat nagymértékben csökkenthető, melynek következménye, hogy a gép üzemanyag fogyasztása is mérséklődik. A felépítmény ezen a gépen 6000l volt viszont már akár 7000 literes kivitelben is rendelhető. A 36 méteres térvázas keret szintén fel volt szerelve az új D-C-D ultrahangos keretvezérléssel, melyet a közönség munka közben tekinthetett meg az akadálypályán.

Galéria