Keresés:  
Videók
Hírek
AGRITECHNIKA 2011
AGRITECHNIKA 2011

November hónapban megrendezésre került Hannoverben az AGRITECHNIKA 2011 kiállítás.



November hónapban megrendezésre került Hannoverben az AGRITECHNIKA 2011 kiállítás. A vásár óriási területe további pavilonokkal bővült és a látogatók száma is meghaladta az eddigi rekordot.

Az általunk képviselt DAMMANN és Güstrower cégek részére is jól sikerült a vásár. A kiállításon sok fejlesztést mutatott be mindkét gyár.

 A Dammann cég újdonsága a proControll automatikus vezérlésű kimosó rendszer, amely nagy biztonsággal és precizitással segíti elÅ‘ a szermaradványok eltávolítását a permetezÅ‘bÅ‘l, ez egy környezetbarát megoldás és a vegyszerváltást teszi biztonságossá.

 A másik újdonság a TSD-System( hely-specifikus szórás) amely két párhuzamos szórórendszer kiépítését jelenti. Az 1. szórókör végzi az alap vegyszerezést. A 2. kijuttató kör pedig a komputerbe beadott adatok alapján egyesével kapcsolja azon fúvókákat ahol plusz vegyszerkijuttatás szükséges. Ez nem csak helyileg biztosít felülkezelést,  kifoltozást hanem  a dózis nagysága is négy fokozatban automatikusan fúvókánként változhat a kívánt mérték szerint.

A Güstrower cég kiállította az új fejlesztésű 10.000 literes tandem műtrágyaszóró gépét, amely különböző szórótárcsákkal szerelhető, alap és fejműtrágyázáshoz, valamit meszezéshez illetve egyéb szárazanyag (tyúktrágya, komposzt) kijuttatásához is alkalmas.

Az átrakókocsik új generációja is látható volt a vásáron, amit egy háromtengelyes 32m3 gép szemléltetett. 

Ha valakit ezen fejlesztések, újdonságok bÅ‘vebben érdekelnek, látogasson meg minket az Etyeken megrendezésre kerülÅ‘ AgrárgépShow 2012 kiállításon.  

Galéria