Keresés:  
Videók
Hírek
Agromash Expo és AgrárgépShow 2019
Agromash Expo és AgrárgépShow 2019
2019-ben is sikeresen zárult az Agromash Expo és AgrárgépShow, amelyen a Dammann DT2400H S4 Highlander, gépesítési kategóriában különdíjjal lett jutalmazva.

Idén is rengeteg látogató volt jelen a minden évben, a Hungexpo-n megrendezésre kerülő Agromash Expo-n és AgrárgépShow-n. Idén debütált a nagyközönség előtt a teljesen megújult Highlander permetező, amely már DT2400-as néven fut. A gépben lévő fejlesztésekért a permetező gépesítési kategóriában különdíjas is lett.
A permetező egy teljesen megújult panoráma vezetőfülkével lett felszerelve, de ezek mellet mind motorikusan, mind hidraulikusan a hajtásláncot tekintve át lett alakítva. A motor 210kW (285Le) névleges teljesítményű, amely új rendszerű Poclain MHP típusú kerék motorokat működtetnek. Emellett a gép már szántóföldi fokozatban is úgynevezett Eco üzemmóddal rendelkezik, ennek köszönhetően a motor mindig csak a fogyasztók által megkívánt teljesítményt adja le. Emellett a járószerkezet kapott egy plusz tempomatot a tábla végi fordulókhoz, automata differenciálzárat, és automata lejtmenet vezérlést is.
A felépítményen lévő tartály térfogata 1.000 literrel megnövekedett, ezáltal most már 5.000 literes.

A gépről az Agroinform illetve az Agrofórúm által készített videókat az állábi linkekre kattintva megtekintehti