Keresés:  
Videók
Hírek
DLG Napok 2018
DLG Napok 2018
Ismét megrendezték a DLG napokat, ahol rengetek újdonság volt munka közben megtekinthető

Ismét megrendezésre került a kétévente levő DLG napok, amely idén Magdeburg és Lipcse között az egykori NDK területén volt megtekinthető.

Mint mindig, idén is felvonultak a növényvédelem, tápanyag utánpótlás és vetés szempontjából élen járó gyártók, akik bemutatták, hogy milyen újdonsággal tudják elkápráztatni a nagyközönséget. Idén is részt vett a bemutatón a Dammann Gmbh. ahol megtekinthető volt munka közben egy önjáró és egy vontatott gép is. A önjáró gép egy Dammann - Trac 2800 gép volt már az új rendszerű energiatakarékos Poclain Eco kerékmotorokkal ,illetve a tavalyi Hannoveri vásáron bemutatott új panoráma kabinnal. Az önjáró gép egy 6.000 literes térvázas kerettel elátott felépítménnyel volt felszerelve, amin megtalálható volt a Fluid indikátor illetve az új ProControll 2, amik szintén a tavalyi Hannoveri kiállításon voltak megtekinthetők. A gép természetesen az új DCD keretvezérléssel dolgozott.
A vontatott gép egy 12.000 literes tandem futóműves permetező volt, amelyet egy 420 lóerős Fendt traktor vontatott. A vontató géphez hasonlóan a vontatmány is fel volt szerelve gumiabroncsnyomás szabályozással, ami a kabinból történik. Ennek köszönhetően a permetező súlya is nagyobb felületen képes eloszlani a talajon, emiatt csökken a talajnyomás.

A bemutatón szintén megtalálható volt Güstrower cég is. A standjukon egy a precíziós gazdálkodásba beilleszthető gép volt megtekinthető. A műtrágyaszóró egy GDK8.000 egytengelyes kormányzott futóműves kaparóláncos mérleges gép volt. A szórót igény esetén fel lehet szerelni úgy hogy az képes legyen szakaszolni is.

Galéria
Dammann Tandem 12.000
Dammann Tandem 12.000
DT 2800
DT 2800
GDK8.000 kaparóléces műtrágyaszóró
Fluid Indicator és a ProControll II
GDK8.000 kaparóléces műtrágyaszóró