Keresés:  
Videók
Hírek
Gyakorlati bemutató
Gyakorlati bemutató
Gyakorlati gépbemutató 2010 Szeptember

 

A Starcz Kft a Dammann GmbH magyarországi képviselője bemutatta a „Highlander” becenevű önjáró permetező továbbfejlesztett változatát. A gépen mindazon újdonságok megtalálhatók, amivel a gyártó az elmúlt év őszén ezüstérmet ért el Hannoverben az Agrotechnika 2009 kiállításon.

Az önjáró permetező alváza automatikusan szintezi magát, így 10-15% lejtőnél is teljesen függőlegesen áll a járókerék, az alváz pedig vízszintes. Ezen a gépen a szórókeret is újdonság, mivel 36m munkaszélességű és természetesen a jól bevált ultrahangos vezérléssel párhuzamosan halad a talajfelszínnel.

Ezzel a megoldással a gép stabilitása nem változik felemelt helyzetben lejtőn sem, valamint a kukorica, és napraforgó sem sérül.

Másik újdonság a gépen az új bekeverő központ, amelyik hengeres, tölcsérszerű kialakítású így a vegyszer bekeverése sokkal gyorsabb és hatásosabb.

A gép felszereléséhez tartozik a „HD-Nightlux” fúvókánkénti LED világítás, amivel a szórásképek az esti, éjszakai permetezéskor is kifogástalanul láthatók

Újdonság a GPS vezérlésű fúvókánkénti szakaszolás, amely nagyobb pontosságot és vegyszer megtakarítást jelent az eddig 3-4m szakaszolással szemben. 

Galéria