Keresés:  
Videók
Hírek
II. NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow 2018
II. NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow 2018
2018 őszén is megrendezi a Szántóföldi Napokat és Agrárgépshowt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Idén ősszel is megrendezésre került immáron második alkalommal a Nemzeti Agrárkamara által a Nak Szántóföldi Napok, ahol a vendégek a szabadban tekinthetik meg a gépeket üzem közben. A kiállítás idén a Mezőhegyesen volt megtekinthető.

Két kiállított gépünk is megtekinthető volt a standunkon, amiből az egyik egy DAMMANN DT 2800H S4 EcoDriveTM önjáró 6.000 literes, 30 permetező volt, amelyen már az új panoráma kabin volt megtekinthető. A gép fel volt szerelve ProControll lll tartály kimosó elektronikával, illetve Fluid Indicator-ral, amely a tartályban lévő folyadék Ph-értékéről, illetve hőfokáról ad tájékoztatás. Az önjáró permetező, mint ahogy a neve is mutatja, fel van szerelve EcoDriveTM üzemmóddal, így már szántóföldi üzemmódban is a szükséges teljesítménynek megfelelően változtatja a motor fordulatszámát, ennek köszönhetően csökken az üzemanyag fogyasztás.

A másik álltalunk bemutatott állógép egy 6m3 GÜSTROWER GDK 6.000 vontatott röpítőtárcsás műtrágyaszóró. a Műtrágyaszóró több féle tápanyag utánpótlást végző munkára bevethető, ugyanis átalakítás nélkül képes a műtrágya mellet mésziszapot és tyúk trágyát , illve lesodróhenger és erősített tányér felszerelésével, pedig mészkövet is akár. A gép legfeljebb 36 méteres munkaszéleségben képes dolgozni, tárcsa csere nélkül, míg a kijutatott mennyiséget egy rendkívül széles skálán 40 kg/ha -tól, egészen 16.000 kg/ha képes állítani fokozatmentesen.

Galéria