Keresés:  
Videók
Termékeink
D-I-S PSM projekt Raven direktbefecskendező rendszerrel
D-I-S PSM projekt Raven direktbefecskendező rendszerrel

A Herbert Dammann GmbH és a német Julius Kühl-Institut közös fejlesztése az alábbiakban ismertetett permetezőgép. A permetezőgép alkalmas három különböző vegyszer egyidejű kijuttatására, ezért a permetlétartály öt részre van osztva. Az elsőben az alapvegyszer bekeverve található a tartály legnagyobb részében, további két tisztavizes tartályrész van kialakítva a két direktbefecskendezős rendszer részére. Továbbá van egy kimosótartály és egy gyüjtőtartály a kimosott maradék szer részére. A permetező gép keretén három kijuttató csőrendszer lett kialakítva.

A permetezőgép szivattyúja biztosítja az alapvegyszer és a tisztavíz kijuttatását, és a gép oldalára szerelt két Raven típusú direktbefecskendező adagolja computer segítségével a vegyszerkoncentrátumot a csőrendszerbe.

Két nyomócső a szórókeretbe a harmadik pedig a keret külsejére van elhelyezve.


A permetező két különböző teljesítményű Raven direktbefecskendezővel van szerelve, az egyik a kis a másik a nagyobb dózisú kijuttatáshoz.


Galéria
Tartály felépítése
1-es kör egyes vagy tandemfúvókatartóval juttatja ki (kék)       2-es kör tandemfúvókatartóval juttatja ki (piros)       3-es kör tandemfúvókatartóval juttatja ki a keret külsejére szerelve (narancs)