Keresés:  
Videók
Termékeink
Güstrow
Güstrow

Güstrow gyár ismertető

A gyárat 1900 b-n alapították Lythall-ban.

Később, 1953-ban átköltözött Güstrow városába. ahol elsősorban kultivátorok és cukorrépa fejezők gyártásával foglalkozott.

1970 évben építették az első nagyteljesítményű műtrágyaszórót.

Az 1980-as években elsősorban hajtóműveket, szöghajtásokat, készítettek kombájnok részére. Ezen felül gyártottak még, görgős láncokat és természetesen, műtrágyaszórókat.

1987-ben aranyérmet kapott a lipcsei vásáron az A 038 A01 típusú műtrágyaszóró, amit 1986 óta gyártanak belföldi piacra és exportra is.

1992-ben a gyárat privatizálták és azóta, mint Maschinen- und Antriebstechnik GmbH néven folytatta illetve szélesítette ki tevékenységét.

Tevékenysége:- gép és hajtóműgyártás   

                        - szerkezeti és lemezmunkák

                        - mezÅ‘gazdasági és kommunális gépgyártás

1997 óta készíti az elektronikusan vezérelt nagyteljesítményű műtrágyaszórókat.

1999-ben optimalizálták a gyártást, leányvállalatot alapítottak és több beszállítóval is közösen dolgoznak.

A termékfejlesztés érdekében a 2004 évben további leányvállalatot alapítottak.

2006 évben piacvezető az új fejlesztésű gépekkel. A precíziós gazdálkodáshoz nagymértékben hozzájárult az elektronikus és GPS vezérlésű műtrágya és fejtrágya kijuttató nagyteljesítményű műtrágyaszóróival.

Nem csak a műtrágya kijuttatását fejlesztették, hanem a komplett szántóföldi logisztikára is adnak megoldást az átrakó kocsikkal. Ezekkel a műtrágya kiszállítása, vetőgépek kiszolgálása vetőmaggal, valamint a kombájnoktól a termény elszállítása is megoldható.

Természetesen a gyár folyamatosan fejleszti termékeit, és a Dammann Trac járószerkezetre is készít 6 illetve 8 m3 röpítő tárcsás műtrágyaszórókat. Az átrakó kocsik 1, 2 és 3 tengelyes kivitelben is megrendelhetők.